”Vem mer vill bli kvitt sina sömnbesvär på sex veckor?”

Är det möjligt att du kan bli kvitt dina sömnproblem på sex veckor eller mindre … helt utan mediciner … oavsett hur länge du har haft dina besvär och hur allvarliga de är … även om du har provat mängder av andra metoder?

Svaret är ja. I boken ”Från sömnlös till utsövd” får du följa ett effektivt program för sömnproblem framtagen av Samuel Lindholm, leg. läkare och specialist i psykiatri, och Fredrik Hillvesson, leg. psykolog, som båda har stor erfarenhet av att behandla sömnsvårigheter. Programmet vänder sig till dig som lider av så kallad insomni, vilket innebär svårigheter att somna, nattliga eller för tidiga uppvaknanden eller en känsla av att inte vara utsövd. Steg för steg beskriver boken hur du snabbt och effektivt kommer till rätta med de här problemen.

Effektiva och beprövade tekniker

Författarna har själva varit med och utvecklat grunden i metoden i ett forskningsprojekt i samarbete med Karolinska institutet. Programmet är uppbyggt av de psykologiska komponenter som enligt mångårig forskning har visat sig ha störst effekt på sömnproblem. Metoden består av sex olika avsnitt och du går igenom ett avsnitt per vecka. I slutet av varje vecka får du ett antal uppgifter att arbeta med den kommande veckan. På så sätt behöver du aldrig fundera på vad och när du ska göra något. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna, som är mycket enkla att förstå.

”Från sömnlös till utsövd” bygger helt och hållet på psykologiska metoder och kräver inte någon form av medicinering.

Det spelar heller ingen roll hur länge du har haft dina sömnsvårigheter eller hur svåra de är. Principerna fungerar lika bra ändå.

Instruktionerna i boken gör dessutom att upplägget blir individuellt anpassat efter just dig och ditt sömnmönster för största möjliga effekt.

För övrigt är jag jätteglad att jag köpte det här. Det funkar verkligen. Det känns så bra att jag tagit tag i det här och att jag hittade er. Nu kommer jag att komma tillrätta med mina sömnproblem som jag haft en tid. Gittan Forsberg

Metoden som beskrivs har hjälpt tusentals patienter med sömnproblem att få en god sömn, öka sin energi och att höja sin livskvalitet, även när det handlat om grava sömnproblem som pågått i decennier. Nu har du möjlighet att genomgå samma program och redan inom loppet av några veckor börja sova gott igen.

knapp_adlibris_01

En bråkdel av kostnaden

En behandling som motsvarar det här upplägget skulle hos en terapeut kosta omkring 10 000 kronor.

Väntetiden är dessutom lång eftersom det finns ont om terapeuter som behärskar den här typen av behandling, och de som finns är väldigt efterfrågade.

I ”Från sömnlös till utsövd” får du ta del av samma tekniker som i en motsvarande psykoterapi till en bråkdel av samma kostnad. Du har också möjlighet att återgå till materialet om du skulle behöva fylla på dina kunskaper. Dessutom bestämmer du själv när du vill arbeta med materialet. Här är ytterligare några exempel på vad du får lära dig i ”Från sömnlös till utsövd”:

  • Hur du ändrar dina tankar för att förbättra din sömn och ditt humör
  • Hur du maximerar din motivation för att förändra dina sömnvanor
  • Hur du lär dig att förknippa din säng och ditt sovrum med lugn och ro
  • Hur du undviker ett av de vanligaste misstagen som personer med sömnproblem gör
  • Hur du utnyttjar kroppens egna processer för att ställa in den på god sömn
  • Hur du slappnar av på tio minuter
  • Hur du undviker att få tillbaka dina sömnproblem efter att du blivit kvitt dem
  • Och mycket, mycket mer.

knapp_adlibris_01

Allt du behöver göra för att uppnå detta är att följa de enkla instruktionerna i ”Från sömnlös till utsövd”. Påbörjar du programmet redan i dag kan dina sömnproblem vara ett minne blott redan inom sex veckor och kanske betydligt tidigare än så. Klicka på knappen här nedan för att komma direkt till bokens sida hos AdLibris där du också kan beställa den:

knapp_adlibris_01Klicka här för att köpa boken hos Bokus

Med vänliga hälsningar

Samuel Lindholm
Samuel Lindholm
Leg. läkare, specialist i psykiatri

Fredrik Hillvesson
Fredrik Hillvesson
Leg. psykolog

P.S. AdLibris erbjuder öppet köp i 14 dagar, så om du mot förmodan kommer fram till att boken inte är något för dig har du två veckor på dig att ångra dig. Kicka här för att komma till AdLibris. P.P.S. Om du är intresserad av att köpa ett större antal böcker, kontakta oss för en offert. Klicka här för att komma till våra kontaktuppgifter.

 

>